Service MecanicĂ, Tinichigerie ŞI Vopsitorie Auto

GRUP WEST – reprezentant al mărcilor BMW, Saab, Opel şi Chevrolet – are echipe de service cu pregătire de specialitate şi o experienţă vastă în domeniu, precum şi ateliere dotate cu tehnologie de ultimă generaţie.

Funcţionarea în parametri optimi ai unui autovehicul este în strânsă legătură cu întreţinerea acestuia la o unitate de service specializat, atât în perioada de garanţie cât şi post-garanţie. Tocmai datorită acestui fapt, GRUP WEST a pus un accent deosebit pe dezvoltarea şi extinderea service-ului, achiziţionarea utilajelor de diagnoză moderne şi perfecţionarea tehnicienilor. Dotarea service-ului permite efectuarea tuturor lucrărilor de testare electronică, diagnosticare, stand suspensie şi frână, reparaţii mecanice şi electrice.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Aceste servicii sunt prestate de un colectiv bine instruit din punct de vedere profesional şi moral, capabil să comunice în mod eficient şi util cu clienţii.

Activitatea de service este ajutată de existenţa magaziei de piese originale, a materialelor necesare şi a pieselor originale şi, la cerere, a pieselor aftermarket agreate, toate la un nivel de preţ foarte accesibil.

În cadrul GRUP WEST funcţionează atelierele de tinichigerie şi vopsitorie, care asigură o paletă completă de servicii posesorilor de autovehicule BMW, Saab, Opel, Chevrolet sau alte mărci. La dotarea acestor ateliere s-a avut în vedere achiziţionarea unor echipamente de ultimă oră. Atelierul de tinichigerie a fost dotat cu un banc de centrat caroserii “Autorobot” şi un aparat de sudură prin puncte, cu gaz de răcire.

La dotarea atelierului de vopsitorie s-au luat în considerare directivele UE privitoare la reducerea emisiei solvenţilor în atmosferă. Ca atare, în laboratorul de vopsele avem instalaţii cu vopsele pe bază de apă. Vopsitoria GRUP WEST dispune de o cabină de vopsit şi uscat, un laborator performant de preparare, care are în dotare şi un spectograf GENIUS aproape unicat în România, o staţie dublă de pregătire cu sistem de ventilaţie şi exhaustare şi un grup aspirator pentru aparatele de şlefuit.

Pentru realizarea nuanţelor dispunem de o reţea informatizată de reţete pentru toate tipurile de autovehicule. În afara lucrărilor de vopsitorie, mai executăm lucrări de întreţinere a vopselei prin cosmetizare cu produse 3M.

Pregătirea profesională a personalului se face periodic, prin şcolarizări de către technicienii de aplicare Standox, atât din ţară cât şi din Germania. Astfel, personalul nostru are acces permanent la toate noutăţile din domeniu.

GRUP WEST colaborează cu societăţi de asigurare în vederea soluţionării dosarelor de daună în urma accidentelor, astfel ca valoarea reparaţiilor să fie decontată în mod direct între asigurator şi GRUP WEST.