Galerie foto

Showroom Grup West Premium Oradea

Showroom Oradea

Showroom Arad

Showroom Satu Mare

NoutĂŢi & MEDIA

29.09.2011
Inaugurare festivă BMW Arad. În prezenţa a peste 250 de clienţi şi simpatizanţi ai mărcii bavareze, Grup West Premium Arad a deschis oficial porţile noii reprezentanţe BMW de pe Calea Aurel Vlaicu 275B. Gazda evenimentului a fost Andi Moisescu, iar vedetele auto ale serii au fost noul BMW Seria 6 Coupe şi noul BMW Seria 1. Alături de un showroom care pune în valoare calităţile maşinilor expuse, Grup West Premium Arad oferă de acum servicii complete post-vânzare, într-un atelier mecanică-tinichigerie-vopsitorie dotat la cele mai exigente standarde internaţionale BMW.

15-17.4.2011
BMW Design Days în Lotus Center Oradea. Grup West Premium Oradea vă invită la o întâlnire specială cu noul BMW Seria 6 Cabriolet, precum și cu noile modele Seria 1 Coupé și Cabriolet. În cadrul evenimentului BMW Design Days veți putea admira îndeaproape frumusețea dinamică a celor mai noi modele ale mărcii, va veți bucura de o expoziție de fotografii "BMW Art Cars" și veți avea ocazia să caștigați la tombolă un ceas original BMW M. Vă așteptăm!

8-9.4.2011
BMW Design Days în Atrium Mall Arad. Grup West Premium Arad vă invită la o întâlnire specială cu noul BMW Seria 6 Cabriolet, precum și cu noile modele Seria 1 Coupé și Cabriolet. În cadrul evenimentului BMW Design Days veți putea admira îndeaproape frumusețea dinamică a celor mai noi modele ale mărcii, va veți bucura de o expoziție de fotografii "BMW Art Cars" și veți avea ocazia să caștigați la tombolă un ceas original BMW M. Vă așteptăm!

3.4.2011
În compania unei echipe internaționale BMW și a celui mai bine cotat pilot de curse din Romania, Claudiu David, invitații Grup West Premium s-au intâlnit la Sibiu pentru evenimentul BMW xDrive Live 2011. Având la dispoziție o flotă impresionantă de mașini echipate cu xDrive și un circuit special amenajat pentru a pune în valoare performanțele tracțiunii integrale BMW, clienții noștri s-au bucurat de un program complet,în cadrul căruia au putut sa conducă activ modele ca Seria 7, Seria 5 GT și toată gama X, să fie pasageri într-un BMW 550i pentru un "tur de adrenalina" și să se bucure de atmosfera BMW. Mulțumim BMW Romania si tuturor celor care au facut posibilă această experiență cu adevărat specială!

17.09.2010
Pentru clientii si fanii BMW din Oradea, dar nu numai, asteptarea a luat sfârsit! În 17 septembrie, la ora 17, GRUP WEST deschide oficial portile noii reprezentante BMW. Într-un spatiu generos si elegant veti putea găsi toată gama de produse BMW, service complet, accesorii si piese originale, servicii financiare. Echipa de profesionisti a GRUP WEST PREMIUM vă asteaptă să trăiti adevărata experientă BMW.

3-4.07.2010
GRUP WEST organizează, în calitate de partener principal, mega-evenimentul DragRacing, aflat la a doua ediție și găzduit de Aeroportul Internațional din Satu Mare. În 2009, mașina oficială a evenimentului a fost Chevrolet Cruze, iar în acest an aceasta este noul Opel Astra. Printre atracțiile Opel DragRacing 2010 se numără demonstrații jetcar, concursuri de accelerare și drifting, expo de mașini modificate.
opel.dragracing.ro

27-29.06.2010
În premieră în România, caravana BMW Innovation Days a fost găzduită de showroom-ul nostru BMW din Oradea. Timp de trei zile invitații au avut ocazia să afle direct de la inginerii din Munchen cum functionează tehnologiile ActiveHybrid si EfficientDynamics, ca mai apoi să testeze noile modele X6 ActiveHybrid (motor V8, putere 407 CP, cuplu 600 Nm, consum 9,9 l/100km), Seria 3 Ediția EfficientDynamics (modelul 320d, putere 163 CP, consum 4,1 l/100km, emisii de gaze 109 g/km) sau roadster-ul Z4 sDrive35is (putere 340 CP, cuplu maxim 500 Nm).

10-13.06.2010
GRUP WEST a participat la târgurile auto internaţionale „TRANSPORT-AR” din Arad şi „TOP AUTO” din Oradea, prezentând publicului local întreaga paletă a mărcilor auto din portofoliu: BMW, Saab, Opel şi Chevrolet. Dintre modelele BMW, noul X5 a fost desemnat „Maşina oficială a târgului” în Oradea.

19-20.03.2010
Lansarea oficială a noului BMW Seria 5 Sedan la showroom-ul GRUP WEST din Oradea. Invitaţii noştri au admirat îndeaproape design-ul proaspăt şi dinamic al noului model, au aflat mai multe despre tehnologia de vârf BMW şi au avut ocazia să experimenteze în mod activ punctele forte ale maşinii, printr-un test drive.

06.03.2010
Eveniment special de lansare a noului Chevrolet Spark la GRUP WEST Satu Mare. Organizat special pentru doamne şi domnişoare, concursul de îndemânare le-a dat acestora ocazia sa-şi demonstreze calităţile de pilot în probe de jaloane şi parcare cu grad sporit de dificultate. Musafirii GRUP WEST au putut aprecia atât designul şi performanţele noului Spark, cât şi talentul concurentelor de la volan.

27.1.2010
General Motors anunţă oficial acordul de vânzare a mărcii Saab către producătorul olandez de maşini de lux Spyker Cars NV. Viitoarea companie Saab Spyker Automobiles va fi în măsură să aducă fanilor Saab maşini cu o personalitate aparte, un design inconfundabil şi o tehnologie de vârf.

21.1.2010 - 23.1.2010
“Zilele Porţilor Deschise Opel” la GRUP WEST şi lansarea oficiala a noului Opel Astra în Arad, Oradea şi Satu Mare. S-au efectuat aproape 200 de test drives şi s-au completat peste 1.500 de taloane pentru tombolă. Modelul Opel Astra, câştigător al premiului european “Volanul de Aur”, disponibil până la 28 februarie de la 12.750 EUR cu TVA inclus.